top of page

Waarom de Hindeberg
Vlak achter ons huis ligt een berg, nouja voor Nederlandse begrippen een berg;) deze wordt sinds oudsher de Hindeberg genoemd. Nog altijd lopen hier veel herten en hindes, soms komen ze zelfs in de wei om zij aan zij met onze paarden te grazen.

Wie ben ik
Wat leuk dat je mij beter wil leren kennen!
Ik ben Julia Van den Born en woon samen met mijn gezin en kleine veestapel in het buitengebied van Laag-Soeren. Sinds 2018 leef ik mijn droom: het coachen en begeleiden van kinderen en volwassenen samen met mijn paarden.
Na mijn opleiding tot Medewerker Maatschappelijke Zorg heb ik ruim 12 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Naast mijn werk als Beheerder van een zorgboerderij heb ik 2 post HBO opleidingen tot Equine Assisted Coach en Equine Assisted (Kinder)coach afgerond waardoor ik voldoende kennis en vaardigheden in huis (en in de wei) heb om zowel kinderen als volwassenen te ondersteunen bij hun coachvragen.
Maar het allerbelangrijkste is dat wij een klik hebben, wil jij daar achter komen? Neem dan contact met mij op.


De Hindeberg is geregistreerd bij KREAC, het kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach en aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT). 

CATvirtueelschild.jpg
GATVirtueelschild.jpg
KREAClevel1.png
KREACkindercoach.png
36909827_929075650598224_982157281409892352_n.jpg
Over de Hindeberg : De Hindeberg
bottom of page