top of page

Workshop 'Oké zijn met jezelf'

6-delige workshop voor tieners.
Tijdens deze workshop leer je op een actieve, creatieve en onderzoekende manier hoe je jouw zelfkennis, zelfvertrouwen en de grip op je leven kan vergroten. 

 

Doel
Het belangrijkste doel van deze workshop is het vergroten van het zelfvertrouwen en ontwikkelen van een realistisch, positief zelfbeeld. We willen dat je thuiskomt in jezelf en weet wie jij bent, hoe je op verschillende situaties reageert en wat je nodig hebt.

We werken aan de volgende thema's:
- Ik en mijn zelfbeeld
- Ik en mijn energie
- Ik en mijn invloed
- Ik en mijn emoties
- Ik en mijn 'inner voice'.
- Ik en mijn zelfbeeld deel 2

Het wordt een reis door jezelf met als doel om jezelf beter te leren kennen en liefdevol naar jezelf te kijken. Ouders en of verzorgers nemen we mee op deze reis met behulp van informatiebrieven met daarin een korte samenvatting van de bijeenkomsten en tips over hoe het geleerde uit de workshop ook thuis geïntegreerd kan worden.
 

Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van (rollen)spel, creatieve opdrachten, zelfmassage, ademhalingsoefeningen, meditaties en beweging. De pony’s zullen bij sommige activiteiten een rol hebben. We zullen veel buiten in de natuur zijn.
De nadruk ligt tijdens de bijeenkomsten op het onderzoeken en ervaren van jouw ik. Tijdens iedere bijeenkomst werken we in een persoonlijke map die aan het einde van de workshop mee naar huis krijgt. Soms krijg je een oefening mee voor thuis.
De bijeenkomsten vinden plaats in Laag-Soeren en duren ongeveer 2 uur.
 

We werken in kleine groepjes tieners (ongeveer 4 - 6) in een leeftijd van 9 t/m 12 jaar of 13 t/m 16 jaar.
 

Door het jaar heen starten we een aantal keer met deze workshop, voor meer informatie over de start van een nieuwe groep kunt u contact met Julia opnemen.
 

bottom of page