top of page

Bos retreat op de Veluwe

336677580_941222467062310_325105850729992951_n.jpg

 

Hoe durf je die ene keuze te maken die mogelijk alle structuur in je leven wegslaat, maar wel de weg vrijmaakt om vanuit je natuurlijke aard te gaan leven?

Je weet ergens diep van binnen dat er iets heel anders komt. Je weet alleen nog niet wat. Je wilt de eerste stap nu eindelijk gaan zetten.

Daar kan een Bosretreat je heel goed bij helpen. Met een verblijf van minimaal 3 nachten in mijn boshuisje Soeria, een Bostrip en een coaching met paarden midden in het bos maak je een reis naar binnen.

Deze Bostrip, een magische reis door het bos, ontwikkelde ik tijdens mijn verblijf op het prachtig Big Island Hawaï. Een bevriende kahu (sjamaan) leerde me hoe ik met behulp van de natuur belangrijke informatie over mezelf kon vinden.

De Bostrip is niet nieuw. Onze verre voorouders zochten al in tijden van twijfels en transformatie de diepere verbinding met zichzelf door zich af te zonderen bij krachtplekken in de natuur. Om hier belangrijke inzichten over zichzelf en hun pad te krijgen. Oude pijnen werden geïntegreerd en de levensenergie kwam weer in beweging.

 

Je boekt je eigen retreat via Lideweij en  zonder vastomlijnd programma, check hier de verschillende mogelijkheden voor het verblijf in boshuisje Soeria.​

Wil je liever off-grid kamperen tijdens jouw op maat gemaakte retreat? Mail Julia voor de mogelijkheden.

bottom of page